Novosti

Ledeni Cheesecake od malina!+ To Go verzija

novost-slika

Dragi gosti slastičarne Horak i svi oni koji ćete to tek postati, ovom Vas prilikom pozivamo da nas posjetite u našem prostoru Shopping centra Westgate (ulaz 7, 1kat) i počastite se s ukusnim desertom od malina! To Go varijantu, osim u Westgateu možete pokupiti i u našoj slastičarnici u Ilici. Preukusna poslastica koja se sastoji od cheesecaka u čašici (staklenci), u neodoljivoj kombinaciji sa mailinama, svakako će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.. Desert od malina 314 ml – Chessecake sa malinama

Pakiranje od 8 vrsta kremastih kolača!Vruća ponuda za sve sladokusce!

novost-slika

Bilo da planirate kakvo obiteljsko slavlje ili neobavezno okupljanje ili se samo želite zasladiti sa svojim najmilijima, a prednost dajte kremastim kolačima, ova ponuda je definitivno nezaobilazan izbor. Čak osam različitih okusa nalazi se u jednom pakiranju, te vjerujemo da će se za svakoga naći upravo njegova omiljena slastica. Kolači su pripremljeni od najkvalitetnijih namirnica, uvijek prednost dajemo domaćim proizvođačima, te izbjegavamo umjetne boje, dok aditive i konzervanse ne upotrebljavamo ni u jednom našem proizvodu, čime svim našim slasticama osiguravamo bogate i prirodne okuse kolača kao da ste ih sami pripremali kod kuće. Svi proizvodi se pripremaju neposredno prije isporuke, te iste nikada ne zamrzavamo ili pripremamo unaprijed, tako da ih bez straha mogu konzumirati i najmanji članovi vaše obitelji.

Novo u ponudi!Ekskluzivna tacna mješanih ručno rađenih i oblikovanih kolača!Čak 56 komada!

novost-slika

Želite li zadiviti svoje goste prekrasnom tacnom ručno rađenih i pojedinačno oblikovanih kolača tada je ova ponuda jedinstvena prilika za Vas. Kolači su pripremljeni od najkvalitetnijih namirnica, uvijek prednost dajemo domaćim proizvođačima, te izbjegavamo umjetne boje, dok aditive i konzervanse ne upotrebljavamo ni u jednom našem proizvodu, čime svim našim slasticama osiguravamo bogate i prirodne okuse kolača kao da ste ih sami pripremali kod kuće. Svi proizvodi se pripremaju neposredno prije isporuke, te iste nikada ne zamrzavamo ili pripremamo unaprijed, tako da ih bez straha mogu konzumirati i najmanji članovi vaše obitelji.

Jednostavno neodoljiv poklon!Buket cvijeća kojeg možete pojesti!

novost-slika

Oduševljenje i pohvale koje smo dobili prilikom naše promocije buketa od cupcakea potaknuli su nas da za Vas kreiramo još jedan neodoljiv i orginalan buket. Ovaj put su to cvijetići u kojoj god boji poželite, a mogu biti i šareni. A da ne bi sve ostalo samo na izgledu, u buketu je sakrivena savršena torta od čokolade, koja je ujedno jedna od najomiljenijih među našim kupcima.

Pakiranje od 4 preukusne „Američke“ krafne!Zasladite se i započnite dan uz vesele krafne Slastičarne Horak!

novost-slika

Dan zaista ne može započeti bolje nego sa slavnim krafnama iz Slastičarnice Horak! No, ovaj smo put otišli i korak dalje, te smo za Vas, drage naše kupce osim uobičajenih krafni pripremili vesela pakiranja „Američkih“ krafni koje će osmjeh na lice izmamiti i najtvrđim orasima. Kako je naša misija i vizija da usrećimo naše goste kada god za to imamo priliku, tako nam je želja da i običnim slasticama podarimo jedan veseli i orginalan štih. Pakiranja svojih krafni možete preuzeti u jednoj od naših Slastičarnica, a mi ćemo osigurati da iste budu pripremljene neposredno prije isporuke tako da dobijete savršeno svijež proizvod.

Džem od domaćih jagoda

novost-slika

Ovom jedinstvenom ponudom nudimo Vam mogućnost da narednih godinu dana uživate u pravom domaćem džemu od jagoda, kakav zapravo nigdje na tržištu ne možete kupiti. Naime, džem kako ga mi pripremamo zadržava punu vrijednost voća koje je u njemu, a zbog smanjene količine šećera osigurava zdrav i ukusan obrok. Ne koristimo konzervanse, aditive niti pojačivače okusa, već se pekmez peće na isti način kako su to prije 100 tinjak godina radile naše bake. Stara izvorna receptura od prošlog naraštaja obitelji Horak omogućiti će Vam povratak u rano djetinjstvo uz prisjećanje na čarobne okuse džemova kakvi su nekad bili, te Vašoj djeci osigurati jedinstvenu priliku da i oni iskuse nezaboravan doživljaj za svoje nepce. Na Vama je samo da osigurate dovoljnu količinu, jer zima je duga, a zdrav, prirodan, voćem bogat obrok za Vas i Vaše najmilije od nezamjenjive važnosti! Predbilježbe primamo putem telefona ili maila.

Poslastica od jagoda

novost-slika

Dragi gosti slastičarne Horak i svi oni koji ćete to tek postati, ovom Vas prilikom pozivamo da nas posjetite u našem prostoru Shopping centra Westgate (ulaz 7, 1kat) i počastite se sa ukusnim desertom od jagoda! Preukusna poslastica koja se sastoji od jogurt kreme, sirupa od drobljenih domaćih Vrgoračkih jagoda, biskvita i čokoladnih mrvica, svakako će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca..A usput obavite i shopping ...

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

Katalog vjenčanja 2016.

novost-slika

Katalog vjenčanja 2016 možete pogledati ovdje.

više

Ponuda klasičnih i ekskluzivnih vjenčanja 2016.

novost-slika

više

Poslovni pokloni

novost-slika

Bliži se vrijeme božićnih blagdana, a time i darivanja... Poklonite svojim poslovnim partnerima i dragim Vam osobama ukusno čajno pecivo! Dođite u naše slastičarnice (Ilica i West Gate) ili nas nazovite na brojeve telefona: 01/3701-680, 091/3701-680, 091/3701-686 i 091/524-2895.

Macarons

novost-slika

Tko bi odolio francuskom šarmu macarons - prhki izvana, mekani iznutra... na Vama je da izaberete okus: čokolada, naranča ili možda jagoda? Ukrasna kutijica sadrži 6 kolačića - 21,00 kn.

Crumble sa jabukama

Novo proljetno osvježenje u slastičarnici Horak - Crumble sa jabukama. Od sada možete doći u našu slastičarnicu u Arena centar te probati pravo proljetno osvježenje, Crumble sa jabukama i kuglicom sladoleda. Oduševiti će Vas svojim primamljivim okusom, a cijena je promotivna i vrlo pristupačna te iznosi 10,00 kn. Povedite svoju obitelj ili prijatelje u slastičarnicu Horak na Crumble!